Publicerad av Mats Håkanson den 17 Dec 2022
Välkommen till PETS i Helsingborg lördag den 25 mars 2023 – en matnyttig eftermiddag med information och utbildning inför Rotaryåret 2023/2024. PETS står för President Elect Training Seminar. Det är ett obligatoriskt evenemang för tillträdande presidenter, men omfattar, enligt distriktets tradition, även information för sekreterare och skattmästare. Denna gång är även alla andra intresserade medlemmar varmt välkomna denna innehållsrika och inspirerande eftermiddag. Till­trädande presidenter, sekreterare och skattmästare deltar i PETS utan kostnad. Kostnaden för övriga medlemmar är 350 kronor inklusive lunch.

Värd för PETS är den valda distriktsguvernören (på Rotaryspråk District Governor Elect – DGE) för 2023/2024, Annika Skoglund. Mötet hålls på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg. Du kommer enkelt dit med tåget till Helsingborg.

Anmälan:

Du måste anmäla dig senast 20 februari kl 23.00. Det gör du genom att klicka här och följa instruktionerna under rubriken Anmälan. En bekräftelse erhålls omgående efter anmälan via mejl.
Om du inte är tillträdande president, sekreterare eller skattmästare ska du senast 20 februari ha betalat in 350 kr till Swish 123 129 3711. Ange namn, klubb samt ”PETS” i meddelandefältet.

Program:

12.00 Lunch. Distriktsguvernör Ulf Bingsgård hälsar välkommen å distriktets vägnar
13.00 Inför Rotaryåret 2023-24. Rapport från Assembly samt egna tankar om det kommande året. District Governor Elect Annika Skoglund
13.20 Medlemskap: Tips till klubbarna. Andrew Creighton, Ansvarig för distriktets medlemskapskommitté
13.40 Vikten av aktiv kommunikation, internt och externt. Mats Håkanson, Ansvarig för distriktets Public Image-kommitté
14.00 Information om The Rotary Foundation, Rotary Doctors och U-fonden. Viveca Serder, Ansvarig för distriktets TRF-kommitté
14.20 Information om distriktets ekonomi. Göran Olofsson, Distriktets skattmästare
14.40 Information och tips om utbildning. Leila Khammari, Ansvarig för distriktets Learning Center
15.00-15.30 Fikapaus och mingel
15.30-16.30 Break-out sessions:
– 1. Annika Skoglund och AG träffar tillträdande presidenter
– 2. Distriktssekreterare Lillemor Darinder och District Executive Secretary Mats Håkanson träffar tillträdande klubbsekreterare