Publicerad den 15 Jan 2022
Välkommen till vårt webmöte om Public Image & Public Relationship. Programmet vänder sig till dig som är intresserad av PI och PR frågor. "Alla kan vara med" betyder att du inte specifikt behöver vara PR- eller PI-funktionär på ditt distrikt eller i din klubb, utan alla är välkomna som är intresserade av dessa ämnen.
Seminarieprogrammet innehåller många spännande exempel på hur klubbar kan förbättra sitt samarbete såväl mellan kommittéer inom klubbarna som mellan olika klubbar eller distrikt samt till och med mellan olika länder. Våra föredragshållare från Åland, Schweiz, Norge, Sverige och USA delar med sig av sina erfarenheter och ger konkreta tips.
 
 
Inbjudare till Sveriges årliga PI&PR-seminarium är Lars-Erik Rydbrant i egenskap av ARPIC  (Assistant Rotary Public Image Coordinator) för Rotary Zon 17. Även i år håller vi mötet i en dator nära dig via det digitala mötesverktyget ZOOM.
 
Var: ZOOM
När: 29 januari kl: 13:00 – 16:00
 
 
Denna inbjudan går ut till alla klubbar i Sverige, Norge och Finland samt till alla som är intresserade av att få lära sig mer om Public Image och Public Relationship. Vi önskar naturligtvis att du delar med dig av inbjudan till dina klubbkamrater också. Som sagt – ALLA KAN VAR MED.