Alla medlemmar kan logga in på distriktets hemsida

För att anmäla sig till evenemang och utbildningar eller för att ta del av information som enbart är tillgänglig för medlemmarna i distriktet måste du logga in på distriktets hemsida.

Är du medlem i en klubb som använder ClubRunner, så använder du samma inloggningsnamn och lösenord som till din egen klubb. Är du medlem i en klubb som använder ClubAdmin, så skapar du själv dina inloggningsuppgifter. Observera att det inte går med inloggningen till ClubAdmin. Att registrera din inloggning tar bara några minuter.

Så här loggar du in:

Klicka på länken ”Medlemsinloggning” överst till höger på startsidan. Då kommer du till en inloggningssida som ser ut så här:

Står det något annat än Swedish uppe till höger kan du ändra.

Använder din klubb ClubRunner skriver du in samma inloggningsnamn och lösenord som du använder för att logga in i din klubb och klickar sen på Inloggning. Du kommer då till startsidan igen. Att du är inloggad visas av att ditt namn nu står uppe till höger. Skulle du ha glömt ditt inloggningsnamn eller lösenord, så kan du följa beskrivningen nedan för användare av ClubAdmin.

Använder din klubb ClubAdmin klickar du på New user? nere till höger. Då kommer du till en sida som ser ut så här:

Du börjar med att välja klubb. Därefter skriver du in den mejladress du har angivit i ClubAdmin och klickar på Skicka.

Då får du inom kort ett mejl med en länk för att skapa ditt lösenord. Mejlet kommer från Lillemor Darinder (vår distriktssekreterare). I mejlet finns en blå länk Reset Password Link som du ska klicka på.

Då öppnas en sida i din dator där du ser ditt inloggningsnamn och skapar ditt nya lösenord. Observera att det ska vara en blandning av små och stora bokstäver samt tecken. Lösenordet ska resultera i grön markering, enligt bilden. Skriv sen ditt nya lösenord en gång till. Kopiera nu ditt inloggningsnamn, det behöver du i fortsättningen och lägg också lösenordet på minnet. Klicka sen på Submit.

Nu visas en sida med information om att det funkade. Så nu är det bara att klicka på knappen Return och använda dina nya inloggningsuppgifter för att logga in. Dessa kan sen användas alla gånger du i fortsättningen vill logga in på distriktets webbplats, så kom ihåg dem.