ClubRunner-kommittén i distrikt 2390 tillhandahåller och utvecklar ClubRunner som distriktets och klubbarnas verksamhetsstöd.

Det här gör ClubRunner-kommittén:

1. CR-kommittén är ett serviceorgan till klubbarna och distriktsorganisationen. Vi tillhandahåller ClubRunner som plattform och verktyg för klubbarnas och distriktets arbete med kommunikation samt klubb- och medlemsadministration. Det praktiska arbetet med innehåll/content hanteras av funktionärer inom distriktsorganisationen respektive hos de enskilda klubbarna.
2. CR-kommittén styr behörighetstilldelningen för distriktsorganisationens användning av ClubRunner.
3. CR-kommittén tillhandahåller utbildningar samt guider och mejlsupport i användningen av ClubRunner. Utbildningarna kan vara i form av fysiska möten eller digitala webbinarer.
4. CR-kommittén har det tekniska och strukturella ansvaret för distriktets webbplats på rotary2390.se samt arbetar aktivt med innehållet på webbplatsen med följande undantag:
  • Respektive distriktskommitté är ansvarig för innehållet i kommittésidorna.
  • PR-kommittén är ansvarig för publicering av artiklar i mittspalten.
  • Respektive arrangör är ansvarig för publicering av evenemang i "På gång i distriktet"-spalten.
5. CR-kommitténs ordförande är distriktets kontaktperson med ClubRunner i Canada.
6. CR-kommitténs ordförande är distriktets kontaktperson med övriga distrikt i Sverige som använder ClubRunner samt i Rotarys svenska IT-grupp.
7. CR-kommittén ska arbeta för att främja användningen av CR i Sverige samt tillsammans med de övriga CR-distrikten driva och utveckla den gemensamma CR Sverige-webbplatsen och andra samarbetsprojekt.

ClubRunner-kommittén består av
Mats Håkanson (Malmö RK) – Ordförande
Stellan Larsson (Lomma-Bjärred RK)
Lillemor Darinder (Malmö-Skeppsbron RK)