Online Registration
05
jun
2020

Sweden

Rotary Näringslivsnätverk möter Per Persson, Näringslivschef i Lunds Kommun!

Den 5:e juni genomför vi Rotary Näringslivsnätverks möte via Zoom, online. Vi ställer näringslivsrelaterade frågor till Per Persson. Han är Näringslivsdirektör i Lund, där ett helt Innovationsdistrikt nu byggs med basen i de science parks som finns runt MaxIV och ESS. Per leder även kommunens innovationsplattform FuturebyLund som ska öka samverkan mellan offentligheten och näringslivet. Han har även sagt att Lund vill bli en Rymdnod syd och samarbetar redan med ESA (European Space Agency). Var är Lunds näringsliv på väg, hur samarbetar man med Malmö och andra städer och kommuner i Skåne? Hur kan Rotary stötta och ta del av det bubblande näringslivet i Lund?

Vi hoppas på en god dialog som vanligt i detta forum, så förbered gärna intressanta frågeställningar och skicka in i förväg, senast 2 dagar innan (3:e juni), till morgonens värd, Mia Rolf (mia.rolf@ideon.se).

Missa inte detta mötet, med det egna frukostkaffet i handen, och bjud gärna med dig spännande gäster!

Anmälan sker här till vänster senast kl. 12:00 den 3:e juni och mötet kostar denna gång 50 SEK och intäkten går oavkortat till Rotarys frivilliga arbete för samhället och omvärlden. Efter anmälan får du ett bekräftelsemail med tillgång till Zoom möteslänken och Swish numret.  

Medlemmar i Rotaryklubbar i distrikt 2390 anmäler sig genom att klicka på knappen Medlemmar och därefter följa beskrivningen. Du behöver vara inloggad för att anmäla dig. Vet du inte hur man loggar in, klicka här för en beskrivning!

För mer information inför varje event se Rotary Näringslivsnätverk 2390 på LinkedIn och/eller Facebook.

Hoppas vi ses!