Online Registration

Tejarpsvägen 63
Klågerup,
Sweden

Välkommen till fortsättningsutbildning i ClubRunner Funktionärer steg 2.

Inriktning: Utbildningen är tänkt att vara en påbyggnad till basutbildningen. Det innebär att du måste ha deltagit i något av basutbildningstillfällena eller ha inhämtat motsvarande kunskap genom att använda ClubRunner. Vi kommer därför att utgå från att alla deltagarna har baskunskapen.

Innehåll: Vi kommer att praktiskt gå igenom hur man använder funktioner som mejl, mötesprogram, närvaro, nyhetsbrev. Vi kommer även att visa andra, kanske inte så välkända funktioner.

Kursledning: Mats Håkanson och Stellan Larsson.

Till denna utbildning kan det vara lämpligt att ta med sin egna bärbara dator.

Vi inleder med en enkel måltid. Den kostar 120 kr, som betalas på plats. Har du särskilda önskemål, skriv det i kommentarsrutan vid anmälan.

Platsen är Tejarps gård öster om Malmö. Se kartan.

Anmälan görs senast 8 april kl 12.00! Klicka på knappen Medlemmar. Du får en bekräftelse på din anmälan så snart den är fullföljd. Missa inte att det är två steg: Först anmäler du dig, sen klickar du på Bekräfta anmälan. Detta är för att du däremellan kan anmäla andra personer till samma evenemang.