Online Registration
 
 
08
nov
2019
High Court
Malmöhusvägen 1
Malmö,
Sweden

Vem är sugen på en energifylld och inspirerande morgon på fredag den 8e november?

Det är dags igen för Rotary Näringslivsnätverk 2390 - Malmö och denna gången är det Mia Rolf som håller i taktpinnen!

Rotary Näringslivsnätverk 2390 Malmö startades 2014 och tanken med nätverket är att skapa ett klubböverskridande forum för rotarianer och rotaractare i vårt distrikt med målsättningen att hjälpa varandra skapa affärer utifrån våra respektive yrkesroller. Genom att verka i Rotarys anda är ambitionen att inspirera och hjälpa varandra med idéer, kontakter och att hålla oss uppdaterade om det lokala näringslivet.

När: fredag 8:e november - kl. 07:00-08:45

Plats: High Court (Gamla Hovrätten) Malmöhusvägen 1 i Malmö

Pris: Betalning för frukost/lokal sker på plats (Swish/kort) med 150,- kr per person. Anmälan är definitiv och kostnaden på 150,- kr tas ut även om förhinder uppstår.

Anmälan ska göras senast kl. 12:00 på onsdag 6 november och önskemål om specialkost meddelas vid anmälan.

Alla Rotarianer och Rotaractare är välkomna. Ta gärna med gäster.

Mötena utgår från en fast agenda med yrkes- och näringslivsfokus. Ansvar med mötet roterar mellan deltagarna. Vi diskuterar aktuella ämnen med fokus på nätverkande och affärsskapande. Varje deltagare ansvarar för egen Rotary närvaroregistrering.

Medlemmar i Rotaryklubbar i distrikt 2390 anmäler sig genom att klicka på knappen Medlemmar och därefter följa beskrivningen. Du behöver vara inloggad för att anmäla dig. Vet du inte hur man loggar in, klicka här för en beskrivning!

För mer information inför varje event se Rotary Näringslivsnätverk 2390 på LinkedIn och/eller Facebook.

Hoppas vi ses!