Online Registration
  • Registration for this event is now closed.
08
maj
2020
Webbmöte

Sweden

Rotary Näringslivsnätverk möter Malmös nya Näringslivsdirektör Micael Nord!

Den 8 maj genomför vi Rotary Näringslivsnätverks möte via Zoom, online. Vi ställer näringslivsrelaterade frågor till Malmös nya Näringslivsdirektör, Micael Nord. Hur ska Malmö utveckla sitt näringsliv inom staden och med områden och städer runtomkring? Vilka blir Micaels största utmaningar och finns det något Rotary och Rotarianer kan hjälpa till med? Vi hoppas på en god dialog som vanligt i detta forum, så förbered gärna intressanta frågeställningar och skicka in i förväg, senast 2 dagar innan (6:e maj), till morgonens värd, Mia Rolf (mia.rolf@ideon.se).

Missa inte detta mötet, med det egna frukostkaffet i handen, och bjud gärna med dig spännande gäster!

Anmälan sker här till vänster senast kl. 12:00 den 6e maj och mötet kostar denna gång 50 SEK och intäkten går oavkortat till Rotarys frivilliga arbete för samhället och omvärlden. Efter anmälan får du ett bekräftelsemail med tillgång till Zoom möteslänken. 

Medlemmar i Rotaryklubbar i distrikt 2390 anmäler sig genom att klicka på knappen Medlemmar och därefter följa beskrivningen. Du behöver vara inloggad för att anmäla dig. Vet du inte hur man loggar in, klicka här för en beskrivning!

För mer information inför varje event se Rotary Näringslivsnätverk 2390 på LinkedIn och/eller Facebook.

Hoppas vi ses!