Contact: Ulf Larsson
Järnvägsgatan 51
Limhamn,
Sweden

rotary.org = ett verktyg på webben att underlätta din klubbs utveckling.

Denna kväll tar du med dig din dator/platta så att du kan logga in på rotary.org. Vi kommer att gå genom hur www.rotary.org sidan är upplagd och vilka verktyg som finns för att underlätta för dig i ditt uppdrag.

rotary.org är ett smörgåsbord där det bara gäller att navigera rätt, och det är just detta vi ägnar kvällen åt. Efter en introduktion kopplar alla upp sig och vi finns tillhands för att bistå dig med dina frågeställningar och att hitta rätt.

Förbered dig inför måndagen den 9 november.

• Registrera ditt konto på www.rotary.org (registreringen kan ta upp till 24 timmar innan kontot är registrerat).
  • Kontrollera att du kan logga in och navigera gärna runt så att du har frågeställningar klara när vi träffas.
  • Vill du som är tillträdande president lägga in dina mål för ditt verksamhetsår, så hjälper vi dig med detta också.

Kostnad för förtäring är 190 kr och betalas på plats.

Anmälan är obligatorisk och görs som vanligt på distriktets hemsida http://rotary2390.se senast 2 november.

Ulf Larsson

Utbildningsansvarig distrikt 2390