Online Registration

Järnvägsgatan 51
Limhamn,
Sweden

Inbjudan till utbildning i ClubRunner - grundkurs Limhamn (Malmö)

Målgrupp:

• Genomgång av ClubRunner för dig som är ny användare eller funderar på att byta till ClubRunner och vill veta mer. Vi visar hur programmet fungerar och är uppbyggt samt går igenom de grundläggande funktionerna. Vi svarar naturligtvis också på dina frågor.

När:

• torsdagen den 28 mars 2019. Vi träffas kl 18.00 för en enklare måltid, du betalar själv, och håller på till 21.00

Var:

• Hantverksgården, Järnvägsgatan 51, 216 16 Limhamn

Handledare: Mats Håkanson

Vi hoppas på en god uppslutning med deltagare som vill vara delaktiga i Rotarys framtid. Skicka gärna flera deltagare från samma klubb.

Avgiften per deltagare är 190 kr som betalas på plats och då ingår lättare förtäring. Meddela eventuella allergier.

Anmäl dig senast 27 mars kl 08.00. Klicka på knappen "Gäster" och fyll i dina uppgifter. OBS: skriv ditt klubbnamn i kommentarsrutan. När du sparat din anmälan kan du också anmäla fler deltagare. Avsluta genom att klicka på knappen "Registrera alla gäster". Du får då ett mail med bekräftelse på din anmälan.

Mycket välkommen!

Ulf Larsson