Online Registration

Järnvägsgatan 51
Limhamn,  216 16
Sweden

Kom och lär dig mer om Rotary och låt dig inspireras!

Inbjudan till grundutbildning

Målgrupp: Nyblivna rotarianer och alla som törstar efter djupare kunskap om vår fantastiska organisation Rotary.

Innehåll: Allmänt om Rotary och dess värderingar, att vara Rotarian, klubben, distriktet, Rotary International.

Handledare: Peter Lindqvist

Vi hoppas på stor uppslutning med engagerade deltagare som vill vara delaktiga i Rotarys framtid.

Skicka gärna fler deltagare från samma klubb.

Avgiften per deltagare uppgår endast till kostnaden för förtäring och betalas på plats. Meddela eventuella allergier

Så här anmäler du dig:

1. Klicka på knappen ”Medlemmar” (Är du inte redan inloggad kommer du till inloggningsrutan. Klicka här om du inte redan har inloggningsuppgifter!)

2. På nya sidan klickar du på knappen ”Anmäl mig”

3. Kontrollera dina förifyllda uppgifter och skriv eventuell kommentar, t.ex. om specialkost

4. Klicka på knappen ”Bekräfta”.

5. Som bekräftelse på att din anmälan är gjord får du nu ett mejl från distriktssekreteraren Lillemor Darinder.

Mycket välkommen!

Ulf Larsson