08
jun
2022
Mötesrummet, IKEAS utställningområde, Blåkullagatan 40, Drottninghög, Helsingborg
27139
Sweden
Anmäl dig till mig elisabet.jensen@outlook.com senast den 3 juni om du önskar delta. Gäster är välkomna. 
Målgrupp för båda dessa föreläsningar är:

För er som arbetar med unga eller leder organisationer och förvaltningar som arbetar med unga och vill få en inblick i hur ni kan arbeta hedersförebyggande med ett höjt KASAM hos målgruppen. Vi vänder oss även till er i näringslivet som vill ta ett större socialt ansvar och engagera er i ungas rätt till ett liv i frihet!

Den 8 juni kl 14.00-15.30 håller Johanna Salama föredrag om FreeZone Swedens verksamhet. Obs nytt datum.

För sina många år av stärkande arbete med unga har hon belönats med flera priser som bland annat Anna Lindhs minnesfonds stipendium och senast 2019 utsågs Johanna till årets Våga va’ dig själv – stipendiat.

Under många år har Johanna arbetat med positivt förändringsarbete med fokus på tjejer och kvinnor och tagit fram flera stärkande metoder och produkter.

Johanna är social entreprenör, socionom, har vidareutbildat sig inom ledarskap och som lösningsfokuserad handledare och som andningsinstruktör. 2013 blev Johanna utsedd till en av Reach for Changes sociala entreprenörer och grundade FreeZone Sweden. Hon startade och drev innan dess United Sisters på Fryshuset i Malmö i fem år. Johanna är författare till boken Måndagsutmaningar.

Varmt välkomna.