Online Registration
  • Registration for this event is now closed.
 
25
maj
2019
Företagarna
Baltzarsgatan 12
Malmö,
Sweden

Välkommen till en ny facilitatorutbildning

 

Efterfrågan på Club Visioning (CV) ökar i våra Rotaryklubbar. Man vill gärna få en bättre planering av klubbens framtid och det är ju vad CV går ut på. 

Den trånga sektorn för CV är bristen på facilitatorer. För varje CV-övning behövs 4 utbildade och godkända facilitatorer. Det är inte lätt att få ihop dessa team. 
Det brukar vara problem med timing och geografin. Teamen, som ställer upp ideellt, ska ju kunna ta sig till klubben, vara där ca 4 timmar för att sedan kunna ta sig hem samma dag. 

Det är därför viktigt att engagera personer i distriktet att utbilda sig till facilitatorer. Dels kan personen vara intresserad att delta, dels kan det vara bra att känna till vad CV är. Det kan gälla Assisterande Guvernörer, kontaktpersoner för RLI, Inkommande och sittande presidenter m.fl.

Vi har nu fått klart att vi kan köra en utbildning i Malmö. Datum blir den 25 maj. Vi börjar kl. 9 och slutar senast kl. 16. Vi kommer att äta lunch på plats. Dessutom kommer vi ha pauser med möjlighet till kaffe etc. 

Utbildningen kommer att hållas på Företagarna Malmö (Baltzarsgatan 12).

 

De som genomgått utbildningen hittills har varit mycket nöjda och dessutom har vi haft riktigt kul.

Minimiantalet för att vi ska köra utbildningen är 15 deltagare. Max antal deltagare är 25. 

Anmälan görs senast den 20 maj genom att klicka på knappen Gäster. I kommentarsfältet ska du ange klubbens namn samt eventuella önskemål om specialkost. Medlemmar i klubbar som använder ClubRunner kan alternativt använda knappen Medlemmar. Enda skillnaden är att namn, kontaktuppgifter och klubb då är förifyllt. 

Jag nås på andrew@language-server.se och 0707538003.