Online Registration
  • Registration for this event is now closed.
 
13
okt
2018
Scandic Star Hotel
Glimmervägen 5
Lund,
Sweden

Hjärtligt välkommen till distriktskonferens på Scandic Star Hotell i Lund den 13 oktober 2018. En dag som är till för alla rotarianer i hela distriktet. Vi bjuder bl.a. på föredrag av Per T. Ohlsson, som talar om demokrati, och mycket rotariana från bl.a. Jens Rasmussen. På dagen underhålls vi av Michael Neumann och Sven Melander. På kvällen äter vi en god middag och blir underhållna av Sixten Nordström vid pianot och Ellinor Frykholm som sjunger musikal och operettmusik. 

Vill du vara med dagtid 08.00-16.30 kostar detta inklusive morgonsmörgås, lunch och kaffe 500 kr pp. Vill du dessutom tillbringa kvällen med oss från 17.30 tillkommer 500 kr pp.

Observera att varje klubb redan har betalat för två medlemmar i avgiften till distriktet. Är du en av dessa kan du notera det i kommentarsfältet vid anmälan.

 

Så här anmäler du dig:

Observera att det är separat anmälan till dagen och kvällen. 
På den sida du är nu anmäler du dig till dagens distriktskonferens.

Klicka på knappen ”Gäster” och fyll i dina uppgifter (du behöver inte logga in). Skriv även ditt klubbnamn i kommentarsrutan. Där kan du även ange önskemål om t.ex. speciell kost. När du har sparat din egen anmälan kan du också anmäla eventuell medföljande. Avsluta genom att klicka på knappen ”Registrera alla gäster”. Du får då ett mejl med bekräftelse på din anmälan. 
 
Betalning sker till bankgiro 5256-3335. Glöm inte att skriva namn!

Vill du även anmäla dig till kvällens middag, så gör du det här: https://portal.clubrunner.ca/50351/Event/distriktsmiddag
 
Välkommen! Tag på namnbricka!
Carl Hedberg
Guvernör 2018-2019