Online Registration
03
feb
2021
Webbinar
GTW

Sweden

Under vintern 2021 anordnas fem utbildningstillfällen där vi vid varje tillfälle går igenom ett funktionsområde i ClubRunner.

Vid detta tredje utbildningstillfälle går vi igenom ClubRunners funktioner för evenemang (klubbmöten etc):

  • Hur lägger man in evenemang i ClubRunner?
  • Hur ser man till att de delas med distriktets kalender?
  • Hur lägger man till anmälningar och hanterar anmälningarna?
  • Hur man kan skicka ut inbjudningar?
  • Hur kan man ersätta papperslistorna vid mötena med smarta webbalternativ?

Utbildningen riktas mot presidenter, sekreterare, IT-samordnare, klubbmästare, programansvariga m.fl. funktionärer som är inblandade i klubbens möten och andra evenemang.

Utbildningen genomförs som webbinar med programmet GoToWebinar – GTW. Du bör delta antingen med dator eller platta. Med en smartphone blir det svårt att följa med det som visas eftersom vi använder ClubRunner live.

Du måste anmäla dig senast kl 14.00 utbildningsdagen 3 februari. Länk för uppkopplingen skickas under eftermiddagen ut via mejl till de som har anmält sig.

Utbildningen startar 19.00 prickprick, så var gärna uppkopplad i god tid före.

Med GTW blir du inte uppkopplad med kamera och din mikrofon är normalt avstängd, vilket vid tidigare webbinar har uppskattats av deltagarna, eftersom det ger ett bra fokus på genomgången. Vill du ställa en fråga gör du det antingen genom att i GTW skriva frågan i "Questions" eller genom att "räcka upp handen" i GTW om du vill göra det muntligt.

Webbinaret leds av Mats Håkanson och Stellan Larsson.