Online Registration
  • Registration for this event is now closed.

mar
Fridhems Folkhögskola
Rönnebergsvägen 10
Svalöv,  268 34
Sweden

Inbjudan till utbildning i ClubRunner - grundkurs Svalöv

Målgrupp:

• Genomgång av ClubRunner för dig som är ny användare eller funderar på att byta till ClubRunner och vill veta mer. Vi visar hur programmet fungerar och är uppbyggt samt går igenom de grundläggande funktionerna. Vi svarar naturligtvis också på dina frågor.

När:

• onsdagen den 13 mars 2019. Vi träffas kl 18.00 för en enklare måltid, du betalar själv, och sedan utbildning mellan kl 18.30 till senast 21.00

Var:

• Fridhems Folkhögskola, Rönnebergsvägen 10, 268 34 Svalöv

Handledare: Mats Håkanson

Vi hoppas på en god uppslutning med deltagare som vill vara delaktiga i Rotarys framtid. Skicka gärna flera deltagare från samma klubb.

Avgiften per deltagare är cirka 150 kr som betalas på plats och då ingår lättare förtäring. Meddela eventuella allergier.

Anmäl dig senast 7 mars på distriktets hemsida. Klicka på knappen "Gäster" och fyll i dina uppgifter. OBS: skriv ditt klubbnamn i kommentarsrutan. När du sparat din anmälan kan du också anmäla eventuell medföljande. Avsluta genom att klicka på knappen "Registrera alla gäster". Du får då ett mail med bekräftelse på din anmälan.

Distriktets hemsida når du på https://portal.clubrunner.ca/50351. (Normalt www.rotary.se/2390, men adressen funkar inte nu när ClubAdmin har kraschat.)

Mycket välkommen!

Ulf Larsson