banner
VECKOBREVET SOM KOMMER FÖRE VECKA 21/2020
Aktuellt från distriktet
Vinn en elcykel eller resa till Bornholm
Ta chansen! Vinn en elcykel eller en resa för två till Bornholm 2021. Det finns även många andra fina priser i distriktets stora lotteri. SUPERVINSTER för totalt värde av 84.000 kr, kan du vinna i Distriktets digitala lotteri. Överskottet av försäljningen kommer att gå till distriktets Ungdomsverksamhet och olika välgörenhetsprojekt, allt beroende på hur många det är som köper lotter och hur mycket distriktet får in. Ta chansen - en lott kostar endast 100 kr. Det är hur lätt som helst. Dragningen sker i samband med guvernörsskiftet den 30 juni. Köp lotterna på distriktets hemsida - högra spalten högst upp! Eller klicka här!
Läs mer...
Fortsätt stödja polioutrotningen
Om än vi inte har det som vi skulle önska, med krav på social distansering och osäkra semesterplaner, är våra bidrag till The Rotary Foundation (TRF) minst lika viktiga som annars. Om inte alla framsteg som gjorts de senaste trettio åren med att bekämpa polio, så behöver vi också nu bidra till End Polio Now! Precis som vårt distrikt gjort de senaste åren, har vi även i år bidragit med 10 000 USD. När ett distrikt bidrar med en viss summa dubblas den med medel från TRFs World Fund och sedan bidrar Bill&Melinda Gates fond med ytterligare dubbelt så mycket. Detta innebär att vårt bidrag på 10 000 USD blir 60 000 USD till End Polio Now!
Läs mer...
Har din klubb fått District Grant?
Här kan du se om din klubb får distriktsbidrag från TRF det här verksamhetsåret. Klicka här nedan så ser du vilka klubbar som får och hur mycket.
Läs mer...
På gång i distriktet
Distriktsamråd via webben
Webbmöte
07 jun 2020
11:00 – 12:00
 
Visa hela listan
Internationellt Rotarynytt

Members help launch site so merchants can sell goods, organize supplies to make sanitizer, and provide food to health care workers.

 

Rotarians in Lithuania and the United States promote the use of bubble helmets to help patients avoid mechanical ventilators.