VECKOBREVET SOM KOMMER FÖRE
VECKA 20
13 – 19 MAJ 2024

Fler ukrainska krigsflyktingar välkomna på Rotaryutflykten till Skånes Djurpark

Den 16 juni bjuder ett antal Rotaryklubbar, på initiativ av Johan Sjöberg i Rotary Simrishamn, ukrainska krigs­flyktingar, barn och mammor på en heldag i Skånes djurpark. I skrivande stund är nio bussar klara. De kommer att gå från Malmö, Simrishamn, Ystad, Karls­krona och Växjö med de inbjudna ukrainska flyktingarna. Fler klubbar är fortfarande välkomna att bjuda in ukrainare i sitt område och organisera transport för besöket den 16 juni.

Informationsmöte 15 maj via Zoom om Empowering Girls-kommittén igår, idag och imorgon.

Elisabet Jensen och Empowering Girls-kommittén i distriktet bjuder in medlemmarna i D2390 och D2400 till ett informationsmöte via Zoom för att informera om kommitténs arbete under de tre år som har gått sedan starten och hur de ser på det fortsatta arbetet.

– Det har varit inspirerande att arbeta med Empowering Girls i en kommitté bestående av medlemmar engagerade inom olika områden, berättar kommitténs ordförande Elisabet Jensen. Vi vill därför gärna berätta om vårt arbete, vilka vi är och hur vi ser på framtiden nu när vi går in i ett nytt distrikt, D2395, tillsammans med våra nya vänner i D2400.

– Eftersom arbetet fortsätter vill vi gärna även presentera oss för alla medlemmar i kommande D2395 genom detta informationsmöte.

Mötet sker via Zoom den 15 maj kl 17.30. Anmäl dig via mejl till elisabet.jensen@outlook.com senast den 12 maj, så kommer länken till mötet att mejlas till dig någon dag före mötet. Skriv gärna en rad i mejlet om vem du är.

Distrikts-evenemang
Information om Empowering Girls
Via Zoom. Länk mejlas till dem som har anmält sig.
15 maj 2024 17:30

AG-möte Södra Skåne
Anderslövs gästis
15 maj 2024

Matproduktion. Vem odlar maten? Åsa Sonjasdotter
ZOOM Länk finns i programinfot
17 maj 2024

Visa hela listan

PÅ GÅNG I KLUBBARNA NÄSTA VECKA

Distriktets veckobrev mejlas till alla medlemmar i distrikt 2390.

Redaktör: Mats Håkanson, Malmö-Öresund Rotaryklubb