Publicerad av Mats Håkanson den 12 Aug 2023
Kom och ta del av en spännande upplevelse vid Rotary Action Summit i pulserande Manchester 15 till 17 september, där temat är Evolve Rotary (Utveckla Rotary). Missa inte det här tillfället att nätverka med Rotaryledare, lyssna på inspirerande talare och delta i toppmötets motiverande program. Rotarianer och rotaractare, ni är alla välkomna till årets Action Summit!
 
 
Manchester är känt för sin utveckling som den första industrialiserade staden i världen, för att vara hem för två fotbollsjättar och att vara födelseplats för några av de största och coolaste brittiska banden från Oasis till Take That.
 
Rotary Action Summit kommer att äga rum på det ikoniska Midland Hotel i hjärtat av Manchester, där en bronsplakett av Rotarys grundare Paul Harris finns i entrén till minne av hans besök i Manchester Rotary Club 1934.
 
Programmet tjuvstartar redan den 13 till 14 september med utbildning av kommande distriktsguvernörer i Rotaryzonerna 17, 18, 19 och 20a, som omfattar bland annat Norden, Baltikum, Polen, UK och Irland. Den 15 september blir det temaseminarier kring medlemskap, public image, TRF och mycket mer. Och därefter fortsätter evenemanget med två dagar av inspirerande evenemang.
 
Evenemangsbokningen är uppdelad i två delar: Power och Rotary Seminar (fredag 15 sep) och Rotary Action Summit (lördag 16 –  söndag 17 sep). Kostnaden för bägge alternativen ligger på drygt 5.000 kr medan enbart lördag/söndag kostar drygt 3.000 kr. Till detta kommer middagar och boende.
 
Mer information om Rotary Action Summit i Manchester samt möjlighet att boka evenemangsbiljetter och boende finns på https://www.rotarygbi.org/manchester23/.
 
Nästa år, i september 2024, kommer motsvarande evenemang att hållas i Malmö.