Publicerad av Ulf Bingsgård den 29 May 2024

Är du nyfiken på Rotary på internationell nivå, men du vill helst sova hemma? Inga problem – kom till Rotary Action Summit Malmö 2024 – öppet för alla Rotarianer – den 20–22 september! Under dessa dagar träffas Rotarianer på Quality View Hotel i Hyllie, bara ett stenkast från Hylliestationen i Malmö. Du tar dig lätt hit med tåg och buss, och parkeringsmöjligheter finns i närheten. Du kan resa över dagen om du föredrar det och inte vill övernatta på något av de hotell som erbjuder rum till rabatterat pris under Rotary Action Summit.

På Rotary Action Summit Malmö har du chansen att träffa och umgås med Rotarianer från Finland, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Danmark, Norge, Island, Sverige, USA och Taiwan!

Fredagen den 20 och lördagen den 21 blir det spännande gäster, inspirerande presentationer, konstruktiva diskussioner och tillfälle att nätverka och knyta vänskapsband i sann Rotaryanda. Rotary Internationals president Stephanie Urchick kommer, så gör också Sveriges utrikesminister Tobias Billström!

Under söndagen den 22 september kommer det att vara aktiviteter på olika håll i Skåne där du kan välja mellan olika evenemang tillsammans med Rotarianer från klubbarna i Skåne. Det kan exempelvis vara besök på Skissernas museum i Lund, boulespel med lunch i Malmö, besök på Dag Hammarskölds Backåkra, eller att utforska det gamla Malmö.

Läs mer på hemsidan och anmäl dig till årets Rotary-händelse i Skåne!  https://www.rotaryactionsummitmalmo2024.se/

Vi ses i Malmö i september!
Ulf Bingsgård, chair för Rotary Action Summit Malmö 2024