Publicerad av Annika Skoglund den 07 Dec 2023

Den sista distriktskonferensen innan vårt distrikt bildar ett nytt distrikt med vårt granndistrikt äger rum på Elite Marina Plaza i Helsingborg alldeles invid Helsingborg C den 20 april 2024 mellan nio och fem. Temat är Vår framtid – utmaningar och förhoppningar. Vad kan egentligen vara mer intressant just nu. En rad experter inom området delar med sig av sin kunskap. På kvällen anordnas en trerätters festmåltid med spexkavalkad. Alla medlemmar i distriktet är välkomna, varje klubb har redan betalat två ”fribiljetter” till dagsprogrammet genom distriktsavgiften, men det finns plats för många fler. Så håll utkik efter inbjudan som kommer i mitten av januari!

Dagen före konferensen arrangeras en tura med färjan Aurora för de som vill. Var och en köper biljett, mat och dryck.

Dagen efter konferensen arrangeras en kulturresa till Kullabygden. Preliminärt program: Vi besöker Kullens fyr och Naturum och fortsätter till Mölle krukmakeri. Där äter vi också lunch. Vi fortsätter turen och stannar till på Kullabergs vingård för en guidad tur. Sista stoppet blir på Höganäs museum där vi tittar på den permanenta keramikutställningen samt den utställning som är aktuell just då med den världsberömda glaskonstnären Bertil Vallien, som också arbetat med keramik. Allt till självkostnadspris.

Mer information om dessa arrangemang kommer senast en månad före konferensen.

Varmt välkomna:
Annika Skoglund