Publicerad av Mats Håkanson

Lund-Ideon Rotaryklubb har nöjet att åter igen bjuda in till årets Lundaspex den 23 november 2023 kl 19.30 på AF-Borgen, Stora salen, Sandgatan 2 i Lund. I år har vi glädjen att beskåda ett av de klassiska spexen – vilket det blir meddelas lite längre fram. Men det blir garanterat spexigt! Bäst av allt; av varje biljett som säljs går överskottet oavkortat till Rotarys hjälpverksamhet. Före föreställningen ses vi i AF:s källarlokal från kl 18.00 där vi avnjuter dryck och en bit handmat i trevligt sällskap.

Det är givetvis inte så att man måste vara medlem i Rotary, utan bjud gärna med vänner och bekanta. Även andra organisationer är välkomna att deltaga i höstens stora novemberspex. Priset per biljett är för privatperson 300:- och för företag 500:-. Företagsbiljett ger prioriterad sittplats närmast scenen. I övrigt fri sittning.

Vid beställning är vi tacksamma om Ni anger:

• Hur många privatbiljetter Ni vill ha, eller alternativt
  • Hur många företagsbiljetter Ni vill ha
  • Antal mingelbiljetter med vin/öl och handmat för en kostnad om 125 kr
  • Ange namn respektive företagsnamn och adress dit biljetterna skall skickas
  • Inbetalning skall vara BG 666-4981 tillhanda senast den 16 november.

Anmälning sker till steingrimurj@gmail.com senast den 14 november och är bindande.

Väl mött på AF-borgen i Lund
Steingrimur Jonsson            Jesper Åkesson           Lars Bjurström