Publicerad av Kim Hall den 17 Jan 2020
Den 7 mars kl 18-21.30 arrangerar Rotary Landskrona-Glumslöv en välgörenhetskonsert i samarbete med Örenäs Slott och Rotaract Glumslöv-Rydebäck (som kommer att bildas under våren). Allt överskott kommer att gå till organisationer som arbetar för att göra skillnad för hemlösa i Landskrona och Helsingborg. Redan idag skänker Örenäs Slott överbliven mat till Värmestugan i Helsingborg.
Ambitionen för Rotary Landskrona- Glumslöv är även att stötta Rotaractarna i deras första volontärarbete hos Värmestugan. Deras erfarenheter kommer Rotaractarna själva att berätta om den 7 mars varvat med Barockmusik, magi och lotteri.
Kuvertpris 850 kr (fördrink, två-rättersmiddag, kaffe och pralin samt underhållning).
Anmälan: Swisha till 123 360 73 55 ** ange namn, e-post och klubb.
Sista anmälningsdag 20 februari.
– Vi hoppas på en inkomstbringande, trevlig kväll i sann Rotaryanda - Service above self - helt enkelt. De organisationer som finns i vår närhet erbjuder varje dag, tack vare volontärer och ekonomiska medel, stöd för att bidra till möjligheten för varje utsatt person att få det bättre. Här vill vi som rotarianer hjälpa till att göra skillnad, säger Leila Khammari i Rotary Landskrona-Glumslöv.

Tveka inte att höra av er med frågor eller funderingar. Vi är givetvis tacksamma för hjälp med spridning av bifogad inbjudan.

Varmt varmt välkomna, hälsar Leila Khammari