Publicerad av Mats Håkanson den 12 Mar 2023
Torsdag den 16 mar mellan 16.00 och 22.30 välkomnar Rotary Lomma-Bjärred dig till After Work på Lamaroni i Bjärred i syfte att samla in pengar till Ukraina. En fjärdedel av kvällens omsättning går till Ukraina.
– Kom som du är direkt efter jobbet eller kom över efter Rapport, lyssna på musik, häng med grannen i baren och ät en bit mat, uppmanar Stellan Larsson i Lomma-Bjärred. Kvällens live musiker är Andi Joseph från Australien.

– Under hösten 2022 har vi i Rotary i Lomma/Bjärred tillsammans med Lomma hinderlopp samlat ihop ca 75 000 kr. I samarbete med Rotary i Kiev har dessa pengar bland annat gått till fönster i en skola för utbildning av sjukvårdare i Kiev, Ukrina. Med kvällens evenemang ska vi kunna skicka ytterligare pengar då behovet är som vi alla vet väldigt stort, kommenterar Stellan Larsson, vice president i klubben.