Publicerad av Kim Hall den jun 12, 2019
Det blir fyra nya Rotarymöten i Backafallsbyn på Ven under sommaren 2019. Om ni inte bor på ön, så passa på att få en fin dag på den vackra ön och avsluta i Backafallsbyn med ett intressant föredrag och god mat. Det är en del klubbar som har passat på att göra en klubbutflykt till Ven och avslutat med Rotarymötet. Det finns mycket att uppleva och se. http://www.ventrafiken.se/sv/om-ven.
Mötena är förlagda så att man kommer i tid om man åker till Ven med båt 17.35 och så att man kan komma tillbaka med båt kl 20.55. Det ingår även buss mellan Backafallsbyn och Ven i anslutning till båtarna. Biljett kan bokas på www.ventrafiken.se eller via tel 0418-473473.
Landskrona-Citadell Rotary klubb kommer att vara värdklubb för mötena. Träffarna blir i Backafallsbyn som drivs av Anja Engdahl Molin i Landskrona-Citadell Rotary klubb tillsammans med hennes man Henrik Molin.
 
Måltiden kostar 120 kr och mötena blir kl 18.30 i Backafallsbyn enligt följande:
 
3 juli: Är advokater annorlunda? Bo Ahlenius, advokat
               
17 juli: Norden under 6000 år.”De arkeologiska fynden berättar”. Genom att vardagsföremålen som man historiskt har använt sig av har skilt sig åt, kan man under historien se att det har funnits flera kulturella regioner, med både likheter och skillnader. 
Torbjörn Brorsson, Doktor i arkeologi
Vi får även besök av vår guvernör för 2019-20 Torkil Rönne
 
31 juli: Vad händer på Helgeandsholmen bakom murarna? Hur utövas makt i vår demokrati? 
Anne-Marie Pålsson, Fil Doktor, F.d. riksdagskvinna
                                                                        
7 aug: Psykisk ohälsa. Ökar den?
Gisela Larmark, Psykiatriker
 
Varmt Välkomna!
Sonja Andersson