Publicerad av Mats Håkanson den 23 Aug 2023
Lördagen den 9 september går Lomma Hinderlopp av stapeln längs stranden i Lomma. Det är femte året i rad som Rotary Lomma Bjärred arrangerar loppet tillsammans med Friskis & Svettis. Förra året var det ca 600 deltagare och antalet har ökat varje år. Alla kan vara med som deltagare eller hejaklack, så alla medlemmar i distriktet är välkomna – gärna med barn och barnbarn!

Lomma Hinderlopp är en aktivitet där hela familjen kan delta och en rolig upplevelse tillsammans. Hela familjen hjälps åt att ta sig runt banan och glädjen är stor när
målet passeras och alla får medalj.

Sträckan är ca 3 km och på vägen finns ett 20-tal hinder med lite olika svårighetsgrad. Vid varje hinder finns funktionärer från både Lomma Bjärred Rotary Club och Friskis & Svettis.

Friskis & Svettis står för banbygge, uppvärmning och mycket mer, medan Lomma Bjärred Rotary Club hanterar anmälningar, startlistor, funktionärsadminstration m.m. Allt överskott från loppet går till att göra livet lite lättare och roligare för de i Lomma kommun som behöver det mest. Det kan till exempel vara för att öka tillgängligheten för funktionshindrade, äldre som behöver miljöombyte eller ungdomsaktiviteter.

Under året har också en större summa skickats till Ukraina, läs mer om det på hemsidan

Du kan läsa mer och anmäla er på www.lommahinderlopp.se. Här kan du läsa om bidraget till Ukraina.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!