De flesta Rotaryklubbar i distriktet använder sig av Zoom när de håller sina digitala möten. Men det finns vissa klubbar som inte vet hur man gör. Men nu har ni chansen! Zoom har ett specialpris för Rotaryklubbar som vill mötas digitalt. Rotary Global Rewards clubs och Rotarianer kan få en 20 procent rabatt på betald Zoom konto. Gå tillhttps://my.rotary.org/en/member-center/rotary-global-rewards, Rabattkoden för zoom är: ROTARY-ZM-20

Genom Rotary Global Rewards clubs och Rotarianer kan få en 20% rabatt på en betald Zoom konto. Gå tillhttps://my.rotary.org/en/member-center/rotary-global-rewards Rabattkoden för zoom är: ROTARY-ZM-20. Den gratisversionen av Zoom har ett 40-minuters mötesgräns och andra restriktioner även om det räcker för prov.  Om er klubb planerar ett gå över till en full version av Zoom för on-line möten, styrelse-eller kommittémöten så är en betald konto värd att tänka på rabatten. 

Zoom kan ni ladda ner till datorn via deras hemsida https://zoom.us/ alternativt på telefonen via Appstore/Goolge Play.
 
För guide i hur man använder programmet på dator finns exempelvis den här videoserien på svenska: 
 
Länk till mötena hittar ni på hemsidan i beskrivningen (inringat i rött) för programmet där man registerar sig, se bild:
 
 
 
Här är en liten guide i etikett för videomöten:
 
Mötena kommer öppnas en 5-10 minuter före utsatt tid. 
 
Är det någon oklarhet är det bara att höra av dig till någon i it-kommittéen.