Publicerad av Ulf Bingsgård den 01 Apr 2023
Genom olika typer av projekt och kampanjer ser Rotary till att göra världen friskare. Temat för april är Maternal and Child Health. I programmet den 5 april 19.00 kommer vi får färska rapporter kring projektet i Vietnam med läpp-käk-gomspaltsoperationer. Mellan den 24-30 april är det World Immunization Week och med anledning av det får vi information kring PolioPlus Society och hur man kan bli medlem. 
 
Vi kommer även stifta bekantskap med Nori Koba, som är utbytesstudent från Japan i vårt distrikt detta år. Den 23 april arrangeras Stjärnor i 
Hörby och vi kommer få mer information om detta stjärnfyllda arrangemang. Dessutom blir det som alltid underhållning, information om The Rotary Foundation och vad som i övrigt sker i distriktet.
 
Rotary Wednesday Night Live startar kl 19.00 och ses live på https://us02web.zoom.us/j/82122955061. Välkommen att vara publik i studion som ligger inne på Burlöv Center. Lättast är att välja ingång 3. Studion ligger snett mitt emot Burger King. Kom gärna redan till Försnack kl 17.30, då du har möjlighet att umgås, träffa kvällens gäster och träffa andra medlemmar från när och fjärran. Vi bjuder på lite mat så därför behöver vi ha anmälan före den 3 april kl 12.00. Anmäl dig här!