Publicerad av Kim Hall den aug 28, 2019
Fredagen den 6:e september är det åter dags för Rotary Näringslivsnätverk (RNN) att träffas på High Court kl 7-8.45. Anmälan ska göras senast onsdagen den 4 september kl 12 till RNN på LinkedIn.

Tanken med Rotary Näringslivsnätverk 2390 är att skapa ett klubböverskridande forum för rotarianer och rotaractare i vårt distrikt med målsättningen att hjälpa varandra skapa affärer utifrån våra respektive yrkesroller. Genom att verka i Rotarys anda är ambitionen att inspirera och hjälpa varandra med idéer, kontakter och att hålla oss uppdaterade om det lokala näringslivet.

Grundläggande förutsättningar för RNN:

1. Fast mötesdag/tid – första fredagen varje månad klockan 07:00-08:45

2. Fast möteslokal – High Court (gamla Hovrätten i Malmö, www.highcourt.se)

3. Fast mötesagenda med yrkes- och näringslivsfokus

4. Alla rotarianer och rotaractare är välkomna

5. Ta gärna med gäster

6. Av affärer som skapas utifrån nätverket erläggs valfri procent till välgörande ändamål

7. Minimala formalia;

- anmälan ska göras senast två dagar innan varje möte via sluten Linkedin-grupp (sök efter Rotary Näringslivsnätverk 2390)

- betalning för frukost/lokal sker på plats (Swish/kort) med 150,- kr per person
    - anmälan är definitiv och kostnaden på 150,- kr tas ut även om förhinder uppstår - ansvarig för varje möte bestäms enligt rullande schema
    - varje deltagare ansvarar för egen Rotary närvaroregistrering