Publicerad av Kim Hall den 02 Apr 2020
Ibland är det inte mycket som behövs för att glädja människor, särskilt om de sitter ensamma hemma. I dessa Coronatider är det extra viktigt att vi hör av oss till våra medlemmar och hör hur de mår. En mänsklig röst kan göra stor skillnad när man sitter ensam hemma mellan fyra väggar. Vissa dagar är det fint väder och då kan vi se lökväxterna lysa upp med vårsolen, andra dagar är det blåsigt och grått. En idé kan vara att skicka en bukett tulpaner till någon som sitter ensam. Det gör både mottagaren och blomsterbutiken glada, nu när många butiker tvingas stänga.
 
Får ni lust att fika utomhus så se till att ni håller avstånd och att alltid tvätta händerna. Ju fler av oss som respekterar detta desto större chans är det att vi vinner mot smittspridningen.
Håll er också uppdaterade på nyheterna vad som gäller. Nu när det blir svårt att fira påsk med släkt och vänner är det all idé att skicka en påskhälsning med Posten. U-fonden har fina korrespondentkort som du kan skicka iväg med en påskhälsning till någon vän eller släkting. Då gör du både mottagaren och någon i U-Fondprojekten glada.
 
GLAD PÅSK!