Publicerad av Kim Hall den maj 19, 2019
Det blev en ordentlig ballongfest under vårmötet i Höllviken när Emmy Hall, projektledare i REM Øresund, och Rasmus Ågren, vice projektledare/president i Malmö-Lund Rotaract, tackade alla som i samband med The Game of Winter REM 2019 hjälpte till att stödja så att eventet blev precis så lyckat som det just blev. Mellan 300 och 400 ungdomar från hela världen kom till Öresundsregionen för att få uppleva riktiga VIKINGAR....ja RIKTIGA VIKINGAR!
Så här skrev Sydsvenskan; Vikingar drabbar samman på Moriskan – inför ögonen på internationella besökare.
Everybody Love Somebody Sometime...sjöng Carl "Frankie-boy" Hedberg även under vårmötet och fick alla att häpna ... 
 
 
Stort tack gick till Peter Lindqvist, DG under 2017-18, Carl Hedberg, DG 2018-19, Torkil, Rönne, DG 2019-20 för deras gemensamma engagemang och stöd i projektet. Kristina Hedberg, tackades för att vara guvernörens högra hand, Göran Korpe, distriktets skattmästare, fick ett särskilt tack för allt stöd och såg till att alla inbetalningar från alla möjliga länder samt att distriktets bidrag hamnade på rätt konton. Ulf Bingsgård,  AG och som nu blir guvernör år 2021-22, tackades för att han ordnade alla vikingar som kom och slogs framför ögonen på de gästande rotaractarna och en handfull rotarianer som gapade stort när vikingarna började slåss framför ögonen på alla i Moriskan i Malmö och på Trelleborgen i Trelleborg. Å så lilla Kim Hall som hela tiden funnits där som en allt i allo och gjort allt för att eventet skulle hamna i media, vilket det också gjorde. Kim och Ulf skrev en pressinbjudan som både Trelleborgs Allehanda och Sydsvenska Dagbladet nappade på. Det blev helsidor!!! 
Dessutom skrev Kim som redaktör i Rotary Norden ett antal sidor om eventet både före och efter eventet. D2390 fick äran att hålla eventet i distriktet tillsammans med Köpenhamns distrikt 1470, som bland annat ordnade rundvandring i Köpenhamn för de internationella gästerna. Det gjorde att Malmö-Öresund Rotaryklubb bjöds in att medverka vid distriktskonferensen som föredragshållare i april. Det kallas nätverk över gränserna.