Publicerad av Kim Hall den 24 Jun 2020
Operasångaren Philip Hartman kommer att sjunga under guvernörsskiftet på tisdag den 30 juni med start kl 18. Philip Hartman föddes i Limhamn för 33 år sedan och är son till Mats Håkanson och Margareta Hartman. Philip har sjungit i många kyrkor runt om i vårt avlånga land, men alltid med hjärtat kvar i Skåne. Sommaren 2019 fick han sin första solo roll i Trollflöjten uppe på Skäret. Philips ambition är att sprida den klassiska musiken och vill gärna sprida outgiven musik av kvinnliga tonsättare. Vad Philip och pianisten, som ackompanjerar honom, kommer att bjuda på blir en överraskning. Välkomna till guvernörsskiftet, som även sänds virtuellt.

Tisdag 30 juni 18–20blir det guvernörsskifte utomhus med utmärkelser, musikunderhållning, överlämning, mat, dryck och fysisk distansering (men inte social) på kajplatsen vid Dragørkajens Restaurang, Övägen 8 i Limhamn (det f.d. färjeläget vid vägen ut mot Ön).

Guvernörsskiftet anordnas av Rotary Malmö-Öresund och vi får även ta del av klubbens presidentskifte.

Vi kommer att sända guvernörsskiftet via webben för dig som inte kan eller vill vara med IRL*.

Anmälan till evenemanget IRL på Dragørkajen är obligatorisk och ska göras senast 29 juni kl 12.00! Klicka på knappen Medlemmar för att anmäla dig. Du måste vara inloggad – det är samma inloggning som till din klubb. Observera att den anmälan enbart gäller dig som ska vara med fysiskt vid guvernörsskiftet.

Vill du se guvernörsskiftet via webben ska du inte anmäla dig med knappen Medlemmar utan använda den här länken: https://attendee.gotowebinar.com/register/8571985472330887436. Om du klickar på den och registrerar dig redan idag, så får du en mejlpåminnelse när det är dags. Länken kan du använda även efter att evenemanget har börjat, då kommer du efter registreringen direkt in i webbsändningen.

Välkommen, såväl på kajen som på webben.