Publicerad av Stefan Knutsson den 01 Apr 2021
Bästa Rotarian! Här kommer en hälsning från årets påskhare. Det finns alltid ett ägg fullt med överraskningar bara man är öppen för att se det. Så här i Påsktid just i år kan det vara svårt att hitta ägget eftersom vi inte kan träffas på det sätt som vi är vana vid. Men i sann Rotaryanda gör vi det bästa av situationen.
Det har vi ju gjort i över ett år nu och har vi klarat så länger så klarar vi lite till. Kanske är överraskningen ett litet brev som berättar att nu är det dags för spruta. Eller så är det ett litet möte med nära och kära. Eller så är det att stilla reflektera över livet och det som händer. Eller så är det att börja planera för ett liv efter sprutor. Eller så är det att ställa in sig på att till hösten så kan vi träffas igen och fram till dess så möts vi på andra sätt.
I vilket fall som helst så kommer det att bli bra. För oss finns det ett liv efter påsk och det ska vi vara tacksamma för.
Det viktiga nu är att vi är tålmodiga och håller ut. Vi vet ju att det blir bra till sist. Vi vet också att vi kan fylla vardagen med mycket som är meningsfullt.
Vi vet också att vi som Rotarianer är med och gör världen lite bättre varje dag. För mig är detta viktigt. Jag hoppas att ni alla håller med.
 
Ha nu en riktigt bra Påsk
önskar årets påskhare
Stefan Knutsson
Guvernör i D2390
2020-21