Publicerad av Mats Håkanson den 10 Dec 2022
Nu öppnar ditt Rotary­distrikt återigen insam­lings­kontot för bidrag till stöd för människor som drabbas av kriget i Ukraina. Under våren samlades nästan 185.000 kronor in, som har betalats ut till Rotary­distrikten i Polen och Ukraina. Dessa har en fungerande organisation på plats som hjälper människor som har flytt undan kriget, men de behöver ditt stöd för att kunna köpa in de förnödenheter som behövs! Swisha därför ditt bidrag på 123 443 1201, märk inbetalningen Ukraina. Hela summan går oavkortat till Rotarys stöd på plats i Ukraina och Polen.

Dina pengar kommer direkt till de som hjälper flyktingarna, internflyktingar i Ukraina eller de som flyr över gränsen till Polen. Pengarna som kommer in betalas ut där behoven är störst och där Rotary är på plats och hjälper till.

Vi kommer på distriktets webbplats www.rotary2390.se, i distriktets veckobrev som går ut till alla medlemmar och i RotaryWednesday Night Live att rapportera om hur pengarna används.