Publicerad av Mats Håkanson den 25 Jun 2023
Det blir fyra nya Rotarymöten i Backafallsbyn på Ven under sommaren 2023: 5 och 19 juli samt 2 och 9 augusti. Bor ni inte på ön, så passa på att få en fin dag på den vackra och natursköna ön och avsluta i Backafallsbyn med ett intressant föredrag och god mat. Det är en del klubbar som har passat på att göra en klubbutflykt till Ven och avslutat med Rotarymötet. Här finns mycket att uppleva och se.

Mötena är förlagda, så att man kommer i tid, om man åker till Ven med båt 17.35 och så att man kan komma tillbaka med båt kl. 20.55. Biljett kan bokas på www.ventrafiken.se eller via tel. 0418-473 473. Det finns buss mellan Backafallsbyn och Bäckviken på Ven i anslutning till båtarna. http://www.ventrafiken.se/sv/om-ven
 
Landskrona-Citadell Rotary klubb kommer att vara värdklubb för mötena.  
 
Måltiden kostar 179 kr inkl. kaffe. På Backafallsbyn ser de gärna, att ni i möjligaste mån föranmäler senast dagen innan mötet i planeringssyfte tel. 0418 44 99 99, men ni är naturligtvis varmt välkomna, även om ni inte har haft möjlighet att föranmäla. Mötena blir kl. 18.30 i Backafallsbyn enligt följande:

5 juli Hur fungerar vårt minne? Mikael Johansson, Professor i psykologi. Besök av vår guvernör Annika Skoglund
 
19 juli Odlade berättelser. Åsa Sonjasdotter, konstnär och forskare
                       
2 aug Marint Kunskaps Center och marinutveckling/Naturum Öresund. Michael Palmgren, Verksamhetschef/ pedagogik
                                    
9 aug Hur blir en framtid med elektrifiering? Joakim Jönsson, Landrins bil och serviceverkstad
 
 
Foto: http://bjornfree.com/travel/galleries/