Publicerad av Kim Hall den 04 May 2020
Nu har alla chansen att följa med på Rotarys största event - nämligen Rotary Convention 2020! Det blev som ni vet ingen resa till Honolulu där årets stora möte skulle äga rum då cirka 20 000 rotationer från hela världen skulle ha samlats. Men nu har vi Covid 19 och nöden är uppfinningarnas moder, därför har Rotary International med Mark Daniel Maloney som RI-president valt att ordna en digital världskongress, eller som RI i Evenston kallar det "Rotary International Free Virtual Event" som kommer att äga rum den 20-26 juni. Då kan hela världens Rotarianer följa med utan att behöva vare sig transportera sig, bo på hotell eller extra kostnader. Det räcker med dator, Internet och att klicka på länken. "Save the Date for Rotary International´s Free Virtual Event"
"Now More than Ever, Rotary Connects the World" skriver Mark Daniel Maloney när han kallar till Rotaryhistoriens första och största virtuella kongress/event; "The 2020 Rotary Virtual Convention".

Mark your calendars for 20-26 June for an exciting opportunity to gather online with the family of Rotary for our first online convention.

Now More Than Ever, Rotary Connects the World: The 2020 Rotary Virtual Convention will join you with Rotary participants around the world during a time of unprecedented challenges.

Together, we’ll still experience the spirit of Rotary, be inspired by innovation, celebrate our resilience, and explore how clubs are addressing COVID-19. Experience Rotary in action during our Flag Ceremony, witness the power of connection during our general sessions, learn new ways to engage with Rotary during our breakout sessions, find inspiration from our global speakers, and much more.

We have never needed Rotary — and we have never needed each other — more than we do now. We hope to see you online, because Now More Than Ever, Rotary Connects the World.