Publicerad av Mats Håkanson den 22 Jul 2022
 
RI-presidenten Jennifer Jones har ett speciellt fokus på medlemsvård. Hur tar vi hand om medlemmarna och får dem trivas? Hur fångas på bästa sätt medlemmarnas engagemang och intresse? Och hur blir vi ännu bättre på inkluderande mångfald? Det är bland annat vad vår distriktsguvernör Ulf Bingsgårds månadsshow Wednesday Night Live kommer att handla om den 3 augusti kl 19.00. Välkommen att se den live i Burlöv Centrum – kom då redan till försnacket kl 17.30! – eller var med via webben
 
Under programmet kommer dessa frågor behandlas ur olika synvinklar. Vi får tankar från Helsingborg International, en nystartade klubb som startat utifrån engagemanget hos rotarianer som vill vara aktiva i kommittéer och samhället. Malmö-Öresund har valt att införa olika medlemskapsformer, vilket ger flexibilitet för medlemmarna att engagera sig i Rotary. Och i Helsingborg-Berga har man jobbat en del med friskvård för medlemmarna.
 
Vi kommer också att får höra två medlemmar berätta om hur de som förstagångsbesökare på ett Rotary International Convention upplevde konventet i Houston, Texas. Givetvis blir det även TRF-nytt, underhållning och information om vad som hänt och kommer att hända runt om i distriktet.
 
Wednesday Night Live startar kl 19.00 den 3 augusti och håller på i ungefär en timme. Kom till Burlöv Center och se det live eller följ oss på https://us02web.zoom.us/j/82122955061
 
Kommer du till Burlöv Centrum så var där redan 17.30, då vi bjuder på en bit mat och försnack inför Wednesday Night Live. Till detta behöver vi ha anmälan före den 1 augusti kl 12.00. Ta gärna med dig en vän.