Publicerad av Ulf Bingsgård den 03 Oct 2023

Den 20-22 september 2024 står Malmö och vårt Rotarydistrikt värdar för Rotary Action Summit Malmö 2024. Ett evenemang som är öppet för alla medlemmar i Rotary och Rotaract primärt i Danmark, Estland, Finland, Island, Lettland, Litauen, Norge, Polen och Sverige. Du kan så klart komma och vara deltagare under dessa dagar och bredda ditt nätverk, skapa nya kontakter, lära dig mer och ha väldigt skoj. Är du nyfiken på vad evenemanget innebär och på vilket sätt du kan engagera dig? Var då med på vårt informa­tions­möte onsdag den 18 oktober 19.00 till 20.30 på Zoom.

Den 20-22 september nästa år står Malmö och vårt distrikt värdar för Rotary Action Summit Malmö 2024. Ett evenemang som är öppet för alla medlemmar i Rotary och Rotaract primärt i Danmark, Estland, Finland, Island, Lettland, Litauen, Norge, Polen och Sverige. Men, eftersom konferensspråket är engelska och Rotary är en internationell organisation kan så klart deltagare komma från hela världen. Bland annat kommer Rotary International President 2024-2025 Stephanie Urchick till Malmö dessa dagar.
Två dagar, fredagen den 20 september och lördagen den 21 september, kommer vi vara på Quality View Hotel på Hyllie, Malmö. Den 22 september är det Rotary Action Sunday och då hoppas vi att det finns ett smörgåsbord av intressanta aktiviteter som klubbarna i distriktet kan erbjuda våra gäster. Evenemang som så klart både är för våra tillresta gäster och vårt distrikts egna medlemmar.
Nyfiken på att veta mer om vad Rotary Action Summit Malmö 2024 är och på vilket sätt du kan engagera dig?
Då är detta informationsmöte helt rätt för dig.
Onsdagen den 18 oktober kl 19.00-20.30