Publicerad av Mats Håkanson den 21 Apr 2024

Den 1 september 2024 anordnas Klubb-DM för fyra­personers­lag från klubbarna i Rotarys distrikt 2395, som omfattar Skåne, Blekinge, Kronoberg och större delen av Halland. Mästerskapet hålls på Landskrona golfklubb och spelas i form av Texas Scramble, där varje lagmedlem slår ut, sen väljs bästa utslaget. Därifrån slår alla sin boll och fortsätter tills bollen är i hål. Ett rejält prisbord utlovas.

Mycket varmt välkommen till denna heldag med golf på Landskrona GK för Rotarianer i distrikt 2395. Vi spelar Texas Scramble i lag om fyra personer där laget utgörs av din klubb. Varje lagmedlem slår ut, sen väljs bästa utslaget. Därifrån slår alla sin boll. Fortsätter tills bollen är i hål. Varje lagmedlem skall noteras för fyra utslag. Vill du veta mer om tävlingsformen gör du det här.

Din klubb sätter ihop ett lag om fyra medlemmar. Klubbmästerskap alltså. Får klubben inte ihop fyra spelare, ta in från annan klubb, låt en inkommande medlem vara med eller delta med ett lag om tre.

Hålltider och avgifter

11:45          Incheckning i Klubbrummet. Greenfee 625 kr.
12:00          Lunch på Erikstorp  inkl. måltidsdryck och kaffe. 125 kr.
14:00          Kanonstart för golfare.
18…           Samling på Erikstorp för prisutdelning. Wrap med vatten/kaffe för 95 kr.
Hemfärd.

Startavgiften är 500 kr per lag. Denna faktureras och betalas i förväg och går oavkortat till Shelterbox verksamhet.

Ett REJÄLT prisbord utlovas. Vill du/ditt företag/din klubb bidra till prisbordet, meddela då gärna Pontus.

Frågor och mer detaljerad info ges av Pontus Witt, Helsingborg-Berga Rotaryklubb. Han nås på 0703161406 och e-post.

Anmälan:

Om din klubb önskar delta, anmälan senast 31 juli. Max 25 lag. Först till kvarn gäller.

Ange i anmälan:
Namn, golf-id och Hcp på samtliga deltagare.
Namn, e-post och telefon för kontaktperson.
Fakturaadress för startavgiften.

Du anmäler dig antingen i evenemanget, som du hittar här, eller så mejlar du istället er anmälan.

Eventuellt önskemål om golfbil: Boka detta i god tid direkt med Landskrona Golfklubb på telefon 0418-446260

Mycket välkommen till denna heldag med Rotary söndag 1 september.

Pontus Witt
Helsingborg-Berga Rotaryklubb