Publicerad av Mats Håkanson den 11 Sep 2022
Nu har du (och alla andra) möjlighet att tillsammans med Lund-Ideon Rotaryklubb gå på Lundaspexarnas spex den 24 november. Spexet, som i år är nyskrivet och med ännu hemligt innehåll, hålls som vanligt i AF:s stora sal. Vi träffas från kl 18 i Tegners Matsalar över en bit handmat och dryck för att sen se föreställningen som börjar 19.30. Det är inte så att man måste vara medlem utan bjud gärna med familj och vänner.

Priset per biljett är för privatperson 300:- och för företag 500:-. Företagsbiljett ger prioriterad sittplats närmast scenen. I övrigt fri sittning. Överskottet av varje biljett går oavkortat till Rotarys hjälpverksamhet.

Anmälning sker till jesperakesson@hotmail.com senast den 14 november och är bindande.

•    Vid beställning är vi tacksamma om nii anger:
•    Hur många privatbiljetter Ni vill ha, eller alternativt
•    Hur många företagsbiljetter Ni vill ha
•    Antal mingelbiljetter med vin/öl/vatten och handmat för en kostnad om 100 kr
•    Ange namn respektive företagsnamn och adress dit biljetterna skall skickas
•    Inbetalning skall vara BG 666-4981 tillhanda senast den 18 november.