Publicerad av Mats Håkanson den 01 Aug 2020
Den 19 augusti klockan 19.00 till ca 20.00 håller vi ett distriktswebbinar på temat Hur öppnar vi upp för höstens Rotary?. Under webbinaret kommer du att få nyttig information och praktiska tips av kunniga personer, som kan hjälpa er i klubben att komma igång.

Du får bland annat veta mer om:
– Det förväntade läget i coronapandemin i höst
– Friare mötesregler under coronapandemin
– Hur håller vi humöret uppe trots allt
– Strategier och tips för klubbens möten under hösten
 
Deltagande i webbinaret är kostnadsfritt. Även om vi främst riktar oss till klubbens ledning, så är vi bara glada ju fler deltagare från klubben som deltar. Vi räknar med tämligen stort deltagande, varför vi kommer att genomföra webbinaret med samma mötessystem som användes vid distriktssamrådet. Det gör det enklare för er som deltar, då ni inte behöver bekymra er om uppkoppling av kamera. Deltagande kan ske via dator, platta, smartphone och även vanlig telefon (men det sista naturligtvis enbart med ljud).
 
Vi kommer även att spela in webbinaret så att den som inte kan vara med på onsdagskvällen kan se och lyssna på det efteråt.
 
Anmälan och uppkoppling sker genom att registrera sig här!

Det går bra att göra detta ända fram till webbinaret startar. Men gör det ändå gärna i förväg, så får du en påminnelse strax innan det börjar och då snabbare kan komma in. Vill du använda en vanlig telefon ringer du på 08 853 527 819.
 
Webbinaret börjar 19.00 prickprick,
så koppla upp dig i god tid dessförinnan.
 
Frågor om webbinaret kan ställas till Lillemor Darinder: lillemor.darinder@gmail.com och Mats Håkanson: mats@andrarum.se.