Publicerad av Kim Hall den 18 Dec 2019
TRF
Efter att vi nu fått in alla rapporter från föregående års distriktsbidrag vill vi gratulera din klubb för att distriktets Rotary Foundation kommitté har beslutat bevilja medel till det projekt klubben sökt medel för! Se listan genom att klicka på Läs mer!!! Nästa steg i processen kring distriktsbidragen är att vi skickar listan till TRF i USA för slutligt godkännande och utbetalning av medel. Förhoppningsvis får vi besked i januari, varefter pengarna betalas till distriktet och vår skattmästare betalar därefter till det konto ni angett i ansökan.

Det kan hända att TRF har frågor om något projekt och då kan handläggningen ta något längre tid. Sista steget är att ni ska skriva en rapport när projektet är avslutat, eller en delrapport om projektet fortsätter också under nästa verksamhetsår.

Beviljade Distriktsbidrag hösten 2019 Rotarydistrikt 2390:
Höganäs RK - Yrkesutbildning för föräldralösa ungdomar (6 000 kr)
Kävlinge RK - Chulacanas rehabiliteringscenter i Peru (7 500 kr)
Lund Ideon RK - Utbildning i entreprenörskap för fattiga kvinnor i Swaziland Näverk för ett humanare Lund (15 000 kr)
Lund Kloster RK - Näverk för ett humanare Lund (5 000 kr)
Malmö-Möllevången RK - De vitryska barnen I Höllviken (4 000 kr)
Helsingborg Landborgen RK - The Girls Scholarship, Kosovo (15 000 kr)
Landskrona Glumslöv - Läsa Skriva Svenska för migranter (9 000 kr)