Publicerad av Stefan Knutsson den 13 Jun 2021
Den 28 juni kl 19.00 – 20.00 har jag, Stefan Knutsson, den stora glädjen att bjuda in till Guvernörsinstallation. Då roterar vi och Ulf Bingsgård tar över stafettpinnen och ska hjälpa oss genom nästa rotaryår. Stefan tycker att han har haft ett fantastiskt år och det kommer Ulf också att få. Men för Ulf blir det ju också ett annorlunda år. Åtminstone jämfört med i år. Det blir förhoppningsvis som Ulf säger det första Covidfria året då vi kan börja mötas på normalt dett igen. Och det blir ju SKOJ.
Vi direktsänder från vår studio i Burlöv Center och du hittar länken nedan. Det blir en spännande timme. Vi kommer att få
  • skönsång av Quartetten. Lomma-Bjärreds egna skönsångare.
  • Krister Fraser intervjuar intressanta personer (det är jag 😊)
  • Panelsamtal med Guvernörslinjen. Vad betyder Rotary för dig?
  • Guvernörsinstallationen. Stefan lämnar över kedja, stafettpinne och det roliga ansvaret till Ulf.
  • Intagning till Paul Harris Society av Torkil Rönne och Bengt Johansson, Malmö Öresund Rotaryklubb, och Ulf Bingsgård, Trelleborg-S:t Nicolai Rotaryklubb under medverkan av Per Jannersten, Endowment/Major Gift Advisor, zon 17.
  • Ännu mer skönsång.
  • Några ord från RI Director, för zon 17 och 18, Virpi Honkala
  • Och till sist ger Ulf oss lite framtidsbilder.

Du är hjärtligt välkommen att logga in på denna länk: https://us02web.zoom.us/j/89224395860?pwd=ZEtkWnJ3SlUycFkveHNYeXZpMGZzUT09
Logga in i god tid så vi hinner lösa tekniska problem.

Varmt välkommen
Stefan Knutsson