Publicerad av Mats Håkanson den 11 Apr 2024

I höstas tog vi i distriktets Public Image-kommitté fram en snabb presentation av Rotary, för att uppfylla ett vanligt önskemål. Den togs bra emot ute i klubbarna, så nu har vi finputsat och utvecklat såväl innehåll som design ytterligare ett steg.

Presentationen består av elva ”slides” som ger stöd för en kort introduktion till grundläggande fakta som Vad är Rotarys vision? När bildades Rotary? När kom Rotary till Sverige? Vad är Rotary idag? Hur fungerar klubbarna? Vad innebär End Polio Now? Hur gör vi världen lite bättre?

Presentationen kan användas för att fräscha upp kunskapen om Rotary på ett klubbmöte, för introduktion av nya medlemmar, som information om Rotary utanför Rotary med mera. Den finns att ladda ner från distriktets hemsida som stegvis bildspel .ppt eller statisk .pdf-fil.