Publicerad av Mats Håkanson den 20 Nov 2022
Till Rotary Doctors mobila barn- och mödravårdskliniker i nord­västra Kenya kommer fler under­närda barn än vanligt. De barnen behöver extra näringsrik gröt. Här har du en chans till en alternativ julklapp: Julgröt till de som verkligen behöver. För 200 kr får ett undernärt barn extra proteinrik gröt i tre månader.
 
Vid Rotary Doctors mobila barn– och mödravårdskliniker i västra Kenya kontrolleras vikt och överarmsmått på alla barn som är under fem år. Nu kommer fler undernärda barn än vanligt på grund av torka och höga matpriser. Mammor till undernärda barn får paket med extra proteinrik gröt för tre månader. Under denna tiden följs också barnens vikt upp så att den förbättras. Hjälp oss att ge dessa barn gröt!   
 
Som beställare får du ett fint kort att ge bort som julklapp. Skicka in din beställning till info@rotarydoctors.se. Skriv hur många som beställs och glöm inte bort att ange ditt namn och adressen dit korten ska levereras. Korten börjar skickas ut i början av december tillsammans med betalningsinformation. Här finns mer info!
 
Är du företagare kan och vill ge julgröt för minst 5.000 kronor får du en banner som ni kan använda på er hemsida, i e-postutskick och i sociala medier. Läs mer här!