Publicerad av Mats Håkanson den 07 Dec 2023

I början av januari fakturerar Rotary International alla klubbar avgiften för januari till juni 2024. Summan för Rotaryåret 2023/24 är 75 USD. Första hälften fakturerades i juli, så nu återstår 37,50 USD. Fakturan går till klubbens skattmästare, glöm inte att betala den före förfallodatum. Fakturan från RI går inte att ändra när den är utskickad, så det är väl använd tid att gå igenom medlemsregistret i ClubRunner och se till att det stämmer. Har ni någon medlem som lämnar Rotary eller byter klubb, måste medlemskapet vara avslutat i ClubRunner senast några dagar före årsskiftet för att ni inte ska behöva betala för denne även nästa halvår! Har din klubb prenumerationer på Rotary Magazine, kontrollera att dessa är rätt, så att ni slipper att betala för mycket.