I sommar kommer Staffanstorps Rotaryklubb att arrangerar en cykelorientering till förmån för Barncancerfonden. Planeringen är i full gång sedan december 2020 och just försöker man hitta sponsorer som kan bidra med priser till lotteriet. Genom att delta i en cykelorientering i Staffanstorp med omnejd hjälper du som Rotarian, Rotaract eller familjemedlem och vän till med att bekämpa barncancer. Så häng med du också!
Från juni t o m september cyklar du i egen takt efter en karta med inringade kontroller och med enkla frågor. Lämnar du in kartan med rätta svar, deltar du i ett lotteri med fina priser. Samtidigt bidrar du till forskningen mot cancer, eftersom hela behållningen går oavkortat till Barncancerfonden.
 
Staffanstorps Rotaryklubb samarbetar i detta projekt med Team Rynkeby - God Morgon Lund, som varje år cyklar till Paris och samlar in pengar till barn med allvarliga sjukdomar. I år tillfaller pengarna Barncancerfonden. Men Du behöver inte cykla till Paris! Du behöver bara köpa en karta och cykla runt i ditt närområde.
Mer information om försäljningsställen mm kommer i annonser i Spegeln samt på https://staffanstorp.rotary2390.se/ eller https://www.facebook.com/staffanstorpsrotary
Väl mött på cykel i sommar! 
Staffanstorps Rotaryklubb
 
Foto: iStock.com/monkeybusinessimages
 
 
Per-Eric Nilzén
          
Skyttsvägen 2, SE 245 38 Staffanstorp
+45 70 645 92 20