Publicerad av Kim Hall den apr 14, 2019

Club Visioning ökar aktiviteten och engagemanget i klubben i första hand och skapar en större gemenskap. Club Visioning är: En metod för hur medlemmarna vill att deras Rotaryklubb ska se ut om 3 år. Ett sätt att få till samsyn kring vad man vill göra i klubben. En grund på vilken man kan bygga klubbens kort-och långsiktiga mål. Club Visioning hjälper Rotaryklubbar att utforma sin vision och mål för den närmaste treårsperioden. Medlemmarna bestämmer sedan de åtgärder som krävs för att uppnå dessa mål. Vi följer naturligtvis Rotarys värderingar och ”affärsområden”. Mer information: http://media.clubvisioning.se/2017/11/Kort-om-Club-Visioning-2017.pdf

Presentation av Club Visioning i Lund 15 maj. 

Nicke Salen (Mr Club Visioning i Sverige) kommer att presentera Club Visioning under medlemsutvecklingskvällen i Lund den 15:e maj. Vill ni höra mer så är ni välkomna!  

Club Visioning Facilitator utbildning i Malmö 25 maj

Magnus Persson (medlemsansvarig för distriktet), Andrew Creighton (medlem i Magnus team) och Kristian Rönne (en nytänkande Rotarian) deltog i en ”Club Visioning Facilitator Utbildning” i Stockholm i 2018. Vi var alla imponerade och insåg att det skulle innebära ett lyft i 2390 om vi kunde göra CV övningar med klubbar i distriktet för att hjälpa dem identifiera vad de vill vara förknippad med och fokusera på de kommande tre åren. 

Då man ska vara minst 3-4 facilitator på en CV övning så behöver vi vara flera. Därför har vi bestämt att ha en Club Visioning Facilitatorutbildning i Malmö den 25 maj.