Online Registration
23
apr
2020
Ideon Science Park
Scheelevägen 15
Lund,
Sweden

Vecka 17 är det Hållbarhetsveckan i Lund, ett arrangemang av Lunds universitet och Lunds kommun, Mer om Hållbarhetsveckan finns att läsa här.

Distriktets hållbahetskommitté, Rotary Sustainability Distrikt 2390, väljer att arrnagera en träff där distriktets klubbar ges möjlighet att berätta om sitt arbete kring hållbarhetsfrågorna. 

 

Rotary och hållbarheten

Hur kan världens största yrkesnätverk vara med och bidra till en hållbar värld? Även internationella organisationer är lokala. Rotary har möjlighet att agera världen över men gör också skillnad lokalt. 
 
Under vårt seminarium kommer vi berätta om hur vi arbetar lokalt för att bidra till en mer hållbar värld. Rotaryklubbar från olika delar av Skåne berättar om sitt arbete och tar emot tips på vad vi mer kan göra. Vi kommer även göra utblickar och berätta om hur Rotary som organisation arbetat för att skapa en hållbarare värld.
 
Du behöver inte anmäla dig till detta evenemang. Vi har drop-in och mingel mellan kl 16.30-17.00. Drop-in för att det blir lättare att välja den stadsbuss som lämpligast passar dig.
 
Kl 17 kör vi igång och olika företrädare från olika klubbar berättar som sitt arbete kring hållbarhet. Kl 18.00 är det slut.
 

Rotarianer, rotaractare och givetvis alla andra som är intresserade är varmt välkomna att delta.