Online Registration
08
maj
2020
High Court
Malmöhusvägen 1
Malmö,
Sweden

Vem är med på Rotary Näringslivsnätverk 2390 på fredag den 8:e maj?

Rotary Näringslivsnätverk 2390 Malmö startades 2014 och tanken med nätverket är att skapa ett klubböverskridande forum för rotarianer och rotaractare i vårt distrikt med målsättningen att hjälpa varandra skapa affärer utifrån våra respektive yrkesroller. Genom att verka i Rotarys anda är ambitionen att inspirera och hjälpa varandra med idéer, kontakter och att hålla oss uppdaterade om det lokala näringslivet.

När: fredag 8:e maj 2020 - kl. 07:00-08:45

Plats: High Court (Gamla Hovrätten) Malmöhusvägen 1 i Malmö

Pris: Betalning för frukost/lokal sker på plats (Swish/kort) med 150,- kr per person. Anmälan är definitiv och kostnaden på 150,- kr tas ut även om förhinder uppstår.

Anmälan ska göras senast kl. 12:00 på onsdag 6:e maj och önskemål om specialkost meddelas vid anmälan.

Alla Rotarianer och Rotaractare är välkomna. Ta gärna med gäster.

Mötena utgår från en fast agenda med yrkes- och näringslivsfokus. Ansvar med mötet roterar mellan deltagarna. Vi diskuterar aktuella ämnen med fokus på nätverkande och affärsskapande. Varje deltagare ansvarar för egen Rotary närvaroregistrering.

Medlemmar i Rotaryklubbar i distrikt 2390 anmäler sig genom att klicka på knappen Medlemmar och därefter följa beskrivningen. Du behöver vara inloggad för att anmäla dig. Vet du inte hur man loggar in, klicka här för en beskrivning!

För mer information inför varje event se Rotary Näringslivsnätverk 2390 på LinkedIn och/eller Facebook.

Hoppas vi ses!